Groep 1/2 Konijnen

Ik ben Ina en met veel plezier werk ik al jaren in het onderwijs. Ik heb les gegeven aan de groepen 1 t/m 8 en ik heb diverse opleidingen gevolgd. Hierdoor heb ik jaren buiten de groep gewerkt o.a. als remedial teacher, intern begeleider en waarnemend- en interim directeur. Op dit moment werk ik weer aan de basis in groep 1 / 2 en geniet ik van het enthousiasme van de 4, 5 en 6 jarigen.

Ik zit namens het team in de MR en namens de school in de GMR.

 
 
Dag allemaal!

Wat leuk dat je op onze website kijkt! Ik ben juf Steffie, 29 jaar en woonachtig in Groningen. Ik geef 1 dag in de week les aan de Konijnen groep. Mijn hart ligt bij de kleuters, het spelenderwijs ontdekken, het creatieve, de eerste 'stappen' meemaken op de basisschool en het zien groeien van de zelfstandigheid maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. 

Bij de Konijnen leren we tellen, rijmen, werkjes maken en natuurlijk nog veel meer! We leren ook heel veel van én met elkaar, hart voor elkaar hebben en samen zorgen voor een fijn en veilig groepsgevoel. Iets waar ik ook veel waarde aan hecht in de klas. 

Kom je een keertje kijken in de klas?