Groep 7A

Mijn naam is Simone Smit, ik ben 44 jaar en werk al 20 jaar met ontzettend veel plezier op de leukste school van Groningen!

Ik werk van dinsdag t/m vrijdag in groep 7A. Al langere tijd hebben we het beleid op de Starter dat de leerkracht met groep 7 meegaat naar groep 8, iets wat ontzettend goed werkt voor zowel leerlingen, leerkrachten als ouders. Als leerkracht kun je iedere leerling optimaal begeleiden en coachen ter voorbereiding op de overstap naar het voortgezet onderwijs.
In groep 7 leren de kinderen vooral zichzelf nog beter kennen, naast alle vakken (taal, spelling, rekenen, begrijpend en technisch lezen, wereldoriëntatie, creatief, muziek, Engels) die gegeven worden. Er is bij mij in de groep veel ruimte voor open gesprekken, altijd met als doel te groeien als persoon èn als groep. Dit maakt dit vak voor mij het allerleukst! 

 

Hallo!
Ik ben Romy Huizinga en aankomend schooljaar sta ik in iedergeval op de maandag voor groep 7A. 
Het afgelopen jaar heb ik mijn LIO-stage mogen doen op deze school en ben ik afgestudeerd aan de PA met de specialisatie 'het oude kind'. Dit jaar ga ik naast het lesgeven beginnen aan de pré-master Orthopedagogiek waar ik erg veel zin in heb. Ik hoop dat ik de kennis die ik daar op doe ook kan toepassen in de praktijk voor de klas. 
Verder nog even wat over mijzelf: