Groep 8A

Mijn naam is Simone Smit, ik ben 44 jaar en werk al 20 jaar met ontzettend veel plezier op de leukste school van Groningen!
Ik heb 3 kinderen; dochter Maud van 10 jaar en een tweeling, Luuk & Olivier van 8 jaar. In mijn vrije tijd sport ik heel graag, ik loop veel hard en geef spinninglessen. 

Ik werk van dinsdag t/m vrijdag in groep 8A. Al langere tijd hebben we het beleid op de Starter dat de leerkracht met groep 7 meegaat naar groep 8, iets wat ontzettend goed werkt voor zowel leerlingen, leerkrachten als ouders. Als leerkracht kun je iedere leerling optimaal begeleiden en coachen ter voorbereiding op de overstap naar het voortgezet onderwijs.
In groep 8 leren de kinderen vooral zichzelf nog beter kennen, naast alle vakken (taal, spelling, rekenen, begrijpend en technisch lezen, wereldoriëntatie, creatief, muziek, Engels) die gegeven worden. Er is bij mij in de groep veel ruimte voor open gesprekken, altijd met als doel te groeien als persoon èn als groep. Dit maakt dit vak voor mij het allerleukst! 

Hallo!

Ik ben Romy Huizinga en het afgelopen jaar heb ik mijn LIO-stage mogen doen op deze school en ben ik afgestudeerd aan de PA met de specialisatie 'het oude kind'. Dit jaar ga ik naast het lesgeven beginnen aan de pré-master Orthopedagogiek waar ik erg veel zin in heb. Ik hoop dat ik de kennis die ik daar op doe ook kan toepassen in de praktijk voor de klas. 

Verder nog even wat over mijzelf:

Ik ben 21 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Assen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij mijn familie, vrienden, maar ook op de judomat of bij de groepslessen in de sportschool. Ik vind het leuk om er op uit te gaan, maar ik kan ook genieten van een avondje niets doen.