Nieuwe leerling aanmelden

Heeft u interesse voor ODS de Starter als basisschool voor uw kind(eren)? Dan kunt u uw kind inschrijven vanaf de 2e verjaardag.

U kunt contact opnemen via onderstaande formulier, via telefoonnummer 050-3210470 of e-mailen naar info [@] destarter.nl. 

Een van de directieleden zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. In een gesprek vertellen wij over de school, worden uw vragen beantwoord en krijgt u een rondleiding door de school.

Aan het eind van het gesprek en/of de rondleiding, kunt u uw kind inschrijven door het invullen van het inschrijfformulier. Voor de inschrijving van uw kind ontvangen wij graag een bewijs van het Burger Service Nummer van uw kind, o.a. te vinden op het paspoort of zorgpas van uw kind.

Ongeveer zes weken voor de eerste schooldag van uw kind, ontvangt u bericht omtrent wennen en in welke groep uw kind geplaatst wordt.

Wij verzoeken u alvorens een bezoek te brengen aan onze school de site van tevoren te lezen: http://destarter.o2g2.nl. De site geeft een goed beeld van onze school en ons onderwijs. Met de informatie van de site zult u tijdens het oriëntatiegesprek gerichter aandacht kunnen schenken aan de voor u belangrijke zaken voor het onderwijs van uw kind.