SKSG / Integraal kind centrum (IKC)

 

Kinderopvang SKSG heeft bijna 115 jaar ervaring in het opvangen van kinderen. Dit is terug te vinden in de professionele locaties van SKSG voor kinderdagverblijf en BSO.

Centraal staan de pedagogisch medewerkers die liefdevol en met aandacht klaar staan voor uw kind. Zij zorgen voor een veilige omgeving waar uw kind activiteiten kan ondernemen en de wereld om zich heen kan ontdekken. Rust, regelmaat en diverse activiteiten wisselen elkaar af. Bij SKSG kan uw kind echt kind zijn.

Bij SKSG vindt altijd nauw overleg plaats tussen pedagogisch medewerkers en ouders over de ontwikkeling van kinderen. We werken op het kinderdagverblijf met de VVE methode Startblokken, een activiteitenprogramma waarmee de ontwikkeling van uw kind wordt gestimuleerd. Op de BSO wordt gewerkt met een activiteitenprogramma. Aan de hand van diverse thema's worden allerlei activiteiten georganiseerd. Lekker sporten, knutselen, spelletjes doen met andere kinderen, of heerlijk op de bank met een spannend boek.

 

SKSG opvang in Laanhuizen:
 

SKSG Ster juniorgroep (Verzetsstrijderslaan 2a) is gehuisvest in de Openbare Daltonschool de Starter en biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 2,5 – 6 jaar.

De samenwerking met de school zorgt ervoor dat wij samen een Integraal Kindcentrum (IKC) vormen. Op deze manier bieden wij een uniek totaalpakket op het gebied van onderwijs, opvang, ontwikkeling en vrije tijd. Wij creëren een uitdagende, doorlopende ontwikkelingslijn en leveren een belangrijke bijdrage aan de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.

 

SKSG Poolster (Huijgensstraat 2) biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar (kdv en bso).

De opvang is bevindt zich in een oud schoolgebouw. Ondanks de grootte heerst er een knusse en huiselijke sfeer door de indeling in kleine speelse eenheden.

Voor zowel het kdv als voor het bso is er een (aparte) grote, volledig omheinde binnenspeelplaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

 

SKSG Stadspark (Concourslaan 2) biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Deze locatie bevindt in het scoutinggebouw midden in het mooie Stadspark. Op deze locatie is veel aandacht voor buiten activiteiten en de natuur.

 

Voor meer informatie en inschrijving : www.sksg.nl